A la darrera reunió de l’AMPA vam marcar moltes dates per apuntar a l’agenda d’aquest primer trimestre. Vam decidir centrar esforços en dos eixos: el mercadet d’intercanvi d’aquest novembre i la preparació del Nadal.

Un any més hem decidit organitzar un intercanvi, aquesta vegada serà de roba. Demanarem a les famílies que portin roba usada, en bon estat i de tardor/hivern. L’objectiu és que tothom pugui triar i remenar i emportar-se la roba que li convingui. La resta es portarà, com en anteriors ocasions, a alguna entitat social del barri perquè en pugui fer ús. El mercadet serà el 28 de novembre de 15 a 17 hores (els dos dies abans es podrà deixar la roba sota l’escala).

També per fomentar l’intercanvi tornarem a posar en servei la cartellera d’intercanvi entre famílies. Aquesta és una iniciativa permanent que estarà activa a final de mes. Qui vulgui desfer-se d’algun aparell o material per infants (banyeres, cotxets,…) pot enviar-nos al correu de l’AMPA (ampatrestombs@gmail.com) un text amb el material que ofereix i el penjarem al taulell d’intercanvi per si hi ha alguna altra família interessada per tal que es puguin posar en contacte.

Ja de cara a Nadal impulsarem dues iniciatives – un taller per a famílies i la decoració de l’arbre de l’escola – tot amb el reciclatge i la reutilització de fil conductor. Per això, demanarem a les famílies que portin un element decoratiu per a l’arbre que tingui com a base material reciclat: un cd, un pot de flam, un tub de paper de WC, taps d’ampolles o dispensadors de detergent… També vam acordar programar pels dies 10 i 12 de desembre (de 15.30 a 17 hores) un taller amb les famílies per dissenyar un instrument musical.

Tot plegat ho anirem concretant i detallant en les circualrs que repartirem aquest mes de novembre a les bosses dels vostres infants.

Salutacions!

AMPA Tres Tombs

One thought on “Apunteu a l’agenda: mercadet d’intercanvi i Nadal reciclat!

  1. Bona tarda, Hem rebut el mail amb les noves activitats de cara a final d’any i noms comentar-vos que els horaris en els que es faran tan el mercadet d’intercanvi com el taller, una vegada ms no ens coincideixen amb els nostres horaris. Encara podra fer algo en el taller del dimarts dia 10 per no podra arribar abans de les 4.30, per tant arribara quasi al final del taller. Gracies. Date: Wed, 13 Nov 2013 14:11:49 +0000 To: evamr30@hotmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s