Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us oferim un any més la possibilitat que els vostres infants puguin fer natació com a activitat extraescolar.

Com molts de vosaltres ja sabeu, l’activitat es realitza durant el curs escolar i per trimestres, des del mes d’octubre fins al mes de juny, i s’ofereix als nens/es que ja hagin complert els 2 anys. El lloc de realització és l’Esportiu Rocafort (c/ Floridablanca, 41). L’ horari és dijous de 16.45 h a 17.30 h. Cal que passeu a recollir el vostre fill/a a l’escola a les 16.15 h i l’acompanyeu fins a la piscina; també l’heu de recollir vosaltres un cop finalitzada l’activitat.

Aquest trimestre el curs començarà aquest dijous 2 d’octubre.

El preu són 43 € el trimestre (si sou socis de l’AMPA) i 45€ si no heu pagat la quota.

Els diners s’han de deixar dins un sobre tancat amb el nom i grup de l’infant i un correu electrònic de contacte a la bústia de l’AMPA (a l’entrada de l’escola). Si també voleu pagar la quota de l’AMPA a la bústia, podeu fer-ho amb el mateix mecanisme. Els dies següents us farem arribar un rebut.

Donat el poc marge d’avís entre l’anunci del curs i l’inici, el pagament pot realitzar-se fins el dimarts 7 d’octubre. Tot i així, si hi esteu interesats us demanem que ho comuniqueu a la bústia de l’AMPA com a tard dijous al migdia per poder entregar a l’esportiu la llista d’inscrits.

L’activitat tirarà endavant si hi ha un mínim de 4 nens inscrits.

Per a la piscina, els nens i nenes han de portar:

– banyador
– casquet de bany (“gorro”)
– xancletes
– tovallola o barnús

La coordinadora del poliesportiu Rocafort ens recorda que el primer dia els pares NO poden entrar a la piscina. SÍ podran fer-ho tots els últims dijous de cada mes.

L’AMPA us dóna les gràcies per fer possible que l’activitat tiri endavant i us mantindrà informats de les properes activitats que es vagin realitzant durant el curs.

Moltes gràcies. AMPA 3 TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s