Benvolgudes famílies,

Comencem nou curs i, un any més, des de l’AMPA us oferim la possibilitat que els vostres infants puguin fer natació com a activitat extraescolar.
Com s’ha anat fent els anys anteriors, l’activitat de piscina s’ofereix als nens i nenes que ja hagin complert els 2 anys. El lloc de realització és l’Esportiu Rocafort (c/ Floridablanca, 41) i l’horari és dijous de 16.45 h a 17.30 h. Per anar a la piscina cal que passeu a recollir el vostre fill a l’escola a les 16.15 h i l’acompanyeu fins a l’esportiu; també l’heu de recollir vosaltres un cop finalitzada l’activitat.
Aquest primer trimestre l’activitat començarà el dijous 1 d’octubre.
El preu són 43 € el trimestre (si sou socis de l’AMPA) i 45€ si no heu pagueu la quota. A aquest preu cal sumar-hi 4,5 euros (anuals) referents a l’assegurança per a activitats esportives, que és obligatòria.
Els diners s’han de deixar dins un sobre tancat amb el nom i grup de l’infant i un correu electrònic de contacte a la bústia de l’AMPA (a l’entrada de l’escola). Si també voleu pagar la quota de l’AMPA a la bústia (15 euros), podeu fer-ho amb el mateix mecanisme. Els dies següents us farem arribar un rebut.
Si esteu interessats en inscriure els vostres fills cal que us apunteu a la graella que trobareu a la porta de cada classe fins al dilluns 28 de setembre com a màxim, per poder entregar a l’esportiu la llista d’inscrits.
Com cada trimestre, l’activitat tirarà endavant si hi ha un mínim de 4 nens inscrits.
Per a la piscina, els nens i nenes han de portar:-
– banyador
– casquet de bany (“gorro”)
– xancletes
– tovallola o barnús
La coordinadora del poliesportiu Rocafort ens recorda que els pares només podran entrar al recinte de la piscina l’últim dijous de cada mes.
L’AMPA us dóna les gràcies per fer possible que l’activitat tiri endavant i us mantindrà informats de les properes activitats que es vagin realitzant durant el curs.
Moltes gràcies,

AMPA 3 TOMBS

foto grup piscina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s