A continuació, us fem un breu resum del que es va tractar a la reunió de divendres passat i del que es va decidir.

 • Setmana de l’intercanvi (23 al 29 de novembre)
  Després que els últims mercadets d’intercanvi no hagin acabat de tenir gaire èxit, hem optat per una nova fórmula: posar en contacte les famílies que tinguin coses per donar i rebre. La idea és passar una circular a les famílies on s’explicarà que durant una setmana l’AMPA (a través de correu o grup de whatsapp) i del taulell de l’AMPA (sota les escales del vestíbul) es convertirà en un espai d’intercanvi de roba i material relacionat amb els infants. Farem un necessito/dono per conjugar les necessitats de les famílies. La idea és facilitar el contacte entre les famílies per tal que flueixi l’intercanvi. No cal donar per rebre, ni rebre per donar.
 • Taller de costura
  L’escola ens va traslladar una proposta: si l’AMPA, que enguany disposa de moltes cosidores, ens venia de gust fer un taller de roba de nines. La idea és que se’ls ha de comprar roba nova a les joguines per actualitzar-la i completar-la. I els havia semblat que es podria aprofitar el talent que hi ha a l’escola. Es tracta de fer la robeta perquè la cagués el Tió de l’escola. Així que necessitem l’opinió de les cosidores perquè moltes podem ajudar a tallar o el que convingui però cosir poc. Per tant, ens calen voluntèris: mares cosidores, pronuncieu-vos;)!
 • Iniciatives solidàries
  Tornarem a col·laborar un any més amb la campanya “Posa’t la gorra”, de l’Afanoc, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. La idea és adquirir unes gorres i vendre-les a l’escola per recollir diners per l’associació. També la Bet, l’educadora de suport, ens va comentar que des de l’Hospital Sant Joan de Déu demanen mans cosidores per fer uns coixins molt senzills pels nens malats de cara Nadal. Ens ha de passar més informació però vam dir que si es feia el taller de roba de nines potser es podia aprofitar per fer-ne algun.
 • Calàbria 66. La Marta de G1 ens va explicar la reunió de la Comissió d’Educació de Calàbria 66, un espai encara en construcció i amb una finalitat doble: disposar d’un espai físic per organitzar el que les entitats del barri vulguin, però també un espai de trobada per unir esforços, inquietuds, reivindicacions i propostes. Es va mencionar, per exemple, organitzar alguna activitat infantil per la festa major del barri.
 • A principi de desembre farem una nova reunió per tancar el calendari de Nadal i també gent engrescada podrà començar a dissenyar la festa de Carnestoltes.
 • Per acabar, recordar que aquest dimecres a les 21 hores a la Industrial hi ha reunió de la comissió d’allargament.

I aixó és tot! Moltes gràcies a tothom!

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s