A començaments de 2015 la Fundació Jaume Bofill va donar a conèixer una publicació breu amb 8 punts molt concrets que pretenia orientar en el procés de cerca d’escola. Aquest material és vàlid a dia d’avui ja que es tracta de consells genèrics que romanen en el temps i que contemplen tant les necessitats dels infants com les de les famílies.

En primer lloc cal disposar de la màxima informació possible. Com? coneixent l’opinió d’altres persones relacionades amb l’escola i informant-nos als webs, deixant de banda prejudicis  i estant alerta a les jornades de portes obertes. Un cop informats haurem de prendre la decisió tenint en compte tot el període d’escolarització de l’infant, contrastar la informació amb els propis criteris i, sobretot, prendre’ns el temps necessari per escollir la millor opció tenint en compte que l’escola ideal no existeix.

captura_JBofill

Recomanem que abans de llençar-vos a la piscina feu una ullada a aquest material perquè segur que ens plantejarà alguna idea que fins ara no havíem tingut en compte.

8 Orientacions per triar escola (PDF)

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s