Benvolgudes famílies,

De cara al proper trimestre, des de l’AMPA us oferim novament la possibilitat que els vostres infants puguin fer natació com a activitat extraescolar. Com ja és habitual, l’activitat de piscina s’ofereix als nens i nenes que ja hagin complert els 2 anys o bé que estiguin a punt de complir-los.

El lloc de realització és l’Esportiu Rocafort (c/ Floridablanca, 41) i l’horari és dijous de 16.45 h a 17.30 h. Per anar a la piscina cal que passeu a recollir el vostre fill a l’escola a les 16.15 h i l’acompanyeu fins a l’esportiu; també l’heu de recollir vosaltres un cop finalitzada l’activitat, a les 17:30 h.

El proper trimestre l’activitat de piscina començarà el dijous 7 d’abril.

El preu són 43 euros el trimestre (si sou socis de l’AMPA) i 45 euros si no heu pagat la quota. A aquest preu cal sumar-hi 4,5 euros (anuals) referents a l’assegurança per a activitats esportives, que és obligatòria. Els infants que ja van pagar l’assegurança el trimestre anterior, no l’han de tornar a pagar. Només ho han de fer aquells que s’inscriguin per primera vegada a l’activitat.

Els diners s’han de deixar dins un sobre tancat amb el nom i grup de l’infant i un correu electrònic de contacte a la bústia de l’AMPA (a l’entrada de l’escola). Si també voleu pagar la quota de l’AMPA (15 euros), podeu fer-ho amb el mateix mecanisme. Els dies següents us farem arribar un rebut.

Si esteu interessats en inscriure els vostres fills cal que us apunteu a la graella que trobareu a la porta de cada classe fins al divendres 18 de març com a màxim, per poder entregar a l’esportiu la llista d’inscrits.

Com cada trimestre, l’activitat tirarà endavant si hi ha un mínim de 4 nens inscrits.

Per a la piscina, els nens i nenes han de portar:

  • banyador
  • casquet de bany (“gorro”)
  • xancletes
  • tovallola o barnús

La coordinadora del poliesportiu Rocafort ens recorda que els pares només podran entrar al recinte de la piscina l’últim dijous de cada mes.

L’AMPA us dóna les gràcies per fer possible que l’activitat tiri endavant i us mantindrà informats de les properes activitats que es vagin realitzant durant el curs.

Moltes gràcies,

AMPA 3 TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s