El passat divendres 7 d’octubre ens vam reunir a la sala de mestres de l’escola una colla de pares i mares. A continuació apuntem un resum del que es va parlar.

– Breu presentació de l’AMPA a les famílies nouvingudes: qui som, què fem, amb quin objectiu i com ens financem (quota anual de les famílies de 15 euros i una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona de 800 euros per a l’any natural 2016).

Balanç dels comptes actuals.- S’exposa que amb el pressupost actual (recursos propis i part de la subvenció de l’Ajuntament) hi ha marge per fer una activitat aquest proper trimestre. Es proposa contractar un espectacle de titelles per fer un dia a l’escola, en horari escolar. Es contactarà, com a mínim, amb dos grups i es valorarà la possibilitat de fer un espectacle pels petits i un altre pels grans. Quan tinguem les propostes les estudiarem, també amb les mestres.

– Preparació de la festa de la Castanyada, el 31 d’octubre.- S’exposa que l’AMPA ha fet, els últims anys, un petit detall per a tots els nens de l’escola per celebrar el dia de la Castanyada (un mocador, un davantal, unes manoples de castanyes, etc). Per la festa d’enguany, es proposa fer màscares de castanya pels nens de G4 i G5 i medallons de castanya (tipus collaret) pels grups de petits. Per fer-ho, l’AMPA organitzarà un taller de dos dies la setmana del 17 d’octubre (dos migdies, a decidir). L’Eva i la Bea s’encarreguen de muntar aquesta activitat. S’informarà a través d’una circular sobre les dates del taller.

Xerrades formatives organitzades per l’Ajuntament.– Des de fa ja alguns anys, l’Ajuntament de Barcelona proposa xerrades, gratuïtes, per fer a les escoles, sobre alimentació, hàbits, autonomia personal, primers auxilis, etc.. enguany tenim la proposta de xerrades i caldrà decidir-ne una abans del 14 d’octubre per poder-la fer aquest trimestre. S’acorda fer una votació per e-mail els propers dies i triar el tema més votat.

– Debat sobre l’estructura i funcionament de l’AMPA.– Sorgeix durant la reunió un debat sobre com s’estructura l’AMPA, qui forma part de la Junta i com es renova aquest òrgan. Es planteja la possibilitat de fer una reunió dedicada exclusivament a aquesta qüestió, ja que encara que les decisions es prenen de manera consensuada a les reunions periòdiques de l’AMPA, enguany hi ha d’haver una renovació de la Junta. Les dues persones que en formen part actualment, la Montse (presidenta) i l’Eugènia (secretària), l’any que ve no seran a l’escola i, en tot cas, és natural també que periòdicament hi hagi relleu. La tercera persona que en formava part fins l’any passat, la Leire (tresorera) ha marxat enguany de l’escola. També es debat sobre com millorar la comunicació de l’AMPA per tal d’aconseguir una major implicació de les famílies en les activitats que s’organitzen. En aquest sentit, sorgeix la idea d’establir la figura del delegat de classe perquè informi a les famílies de cada grup de l’activitat de l’AMPA.

– No hi ha hagut temps per debatre sobre la situació del parc exterior de l’escola i el túnel d’accés però s’esposa que ja es va fer una queixa formal l’any 2014 a l’Ajuntament i que es pot recuperar aquell escrit per portar la queixa al proper Consell de barri (el trobareu adjunt en aquest correu).

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s