A continuació, apuntem els punts tractats en l’última reunió de l’AMPA.

– S’acorda fer mercadet d’intercanvi de roba la setmana del 14 al 18 de novembre. La roba estarà exposada al vestíbul de l’ escola el dijous 17 i divendres 18 al migdia. Aquesta setmana passarem circular amb la informació.
– S’acorda fer un espectacle de titelles amb la companyia L’estenedor Teatre a l’espai Calàbria 66. Serà abans de Nadal però encara no hi ha data. En tot cas, es faran dues funcions, al mateix dia, una pels grups de petits i una pels grans.
– S’acorda col·laborar amb la iniciativa solidària de lluita contra el càncer infantil ‘Posa’t la gorra’. Al desembre vendrem gorres al vestíbul de l’escola x recaptar diners per la campanya.
– Ens han adjudicat una de les xerrades informatives que vam demanar a l’ajuntament. És ‘jugar per créixer’ i ens l’han donat el divendres 25 de novembre a les 15’30. Caldrà inscripció prèvia i en funció del número d’ inscrits valorarem si es fa a l’escola o a l’espai de Calàbria 66.
– Decoració de l’arbre de Nadal: S’acorda q enguany per decorar l’ arbre de Nadal de l’escola demanarem a les famílies q portin cintes (de roba, cordill, paper…). De cara al desembre passarem circular amb tota la informació.
– Tema estat del túnel d’accés i parc davant escola, el districte ha contestat ls instància q vem fer. Diu q està al cas de la problemàtica i que enviarà ‘agents cívics’ al parc per reforçar el control. El proper dimecres 9 hi ha consell de barri i exposarem el tema allà també.
– Aquest mes toca renovar el representant de l’Ampa que participa al Consell Escolar. Fins ara hi anava la Montse de G5 i ara la Marta de G3 s’ha ofert voluntària i s’acorda que sigui ella la representant.
– Per últim, s’exposa la feina que està fent la comissió d’educació de Calàbria 66 per reivindicar més equipaments educatius pel barri i s’informa la proposta per fer una ludoteca pública, que tira endavant.

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s