És l’hora que els nens i nenes prenguin el carrer!!!!

Aquest cap de setmana, 19 i 20 de novembre, la Federació Catalana de l’Esplai ha proposat  diferents accions per reivindicar el dret al lleure dels infants, aprofitant la data de conmemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, el 20 de novembre de 1989.  

 

Aquest tractat internacional reconeix els drets de tots els nens i nenes del món i és de caràcter vinculant.  La Convenció suposa la culminació d’un llarg procés que començava després de la primera Guerra Mundial i que es va convertir en el primer instrument internacional de drets humans que combina plenament els principals drets civils, polítics, culturals, econòmics i socials. L’Estat espanyol la va signar l’any 1991.

 

Des de la Federació Catalana de l’Esplai animen escoles, esplais, famílies etc a que es tallin carrers i es facin activitats reivindicatives i lúdiques per remarcar la importància del lleure entre els més petits . Un dret que acaba repercutint en el benefici del conjunt de la societat.

 

Article 31: “L’infant té dret al  descans,  al lleure, al joc  i a la participació en activitats culturals i artístiques”

 

AMPA TRES TOMBS

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s