dsc_0414
Arriba el Nadal i l’AMPA Tres Tombs participa,, com cada any,  en la campanya solidària Posa’t la Gorra, pel càncer infantil. Una iniciativa de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncologics de Catalunya (Afanoc)
Cada tarda, a partir de les 15,30,  al hall de l’escola, trobareu la paradeta amb les gorres que podeu comprar a 7 euros l’unitat.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que han fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duen a terme . Amb la campanya volen aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les families i garantir la seva sostenibilitat en el futur.dsc_0416

La gorra cada any també  vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Enguany volen a més  unir els valors que mouen l’esport solidari amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular cursa. El disseny de la gorra ha estat a càrrec de MUNICH, una marca esportiva que s’ha volgut sumar a la  campanya creant una gorra juvenil i colorista.

Aquest celebren un any més la festa del Posa’t la Gorra al Parc Zoològic de Barcelona, amb tallers, activitats, actuacions i moltes sorpreses més!

Com a NOVETAT realitzaran la 1ª cursa solidària del Posa’t la Gorra al Parc de la Ciutadella.

**Cal inscripció prèvia per correr a la cursa**

 

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s