A continuació us fem arribar el resum de la reunió de l’AMPA cel·lebrada divendres 13 de gener passat
– Participació en la Festa Tres Tombs del proper  dissabte 21 de gener:
Enguany no som els abanderats però tindrem una carrossa igualment on hi caben uns 6 nens i 4 adults.
Es penjarà un cartell a cada classe per a les famílies que  vulguin pujar-hi i, en funció de la demanda, ho organitzarem. La cavalcada fa un recorregut des de Jardinets de l’Alguer a fins a la Plaça Sant Jaume i farà parades de manera que es podran fer rotacions de les famílies i  anar pujant diferents.
La subvenció de l’Ajuntament.
Durant aquests dies cal presentar justificació de la subvenció de l’ any passar i s’obre termini per a sol.licitar-ne per aquest any. Com a projecte diferencial posarem el muntatge i cura d‘un hortet al pati de l’escola (amb vist-i-plau de  les mestres) i l’elaboració d’ un cançoner.
– Projecte d’allargament i bressol d’estiu durant el mes de juliol
Els propers dies presentarem documentació per homologar l’allargament i bressol d’estiu (més endavant seran les inscripcions i es farà si hi ha prou demanda).
-Xerrada sobre les matriculacions de P3
Com altres anys organitzarem una xerrada d’informació sobre les matriculacions a P3 amb un responsable de la FAPAC. Així mateix, l’ escola Ferran Sunyer s’ ha ofert a fer una xerrada de portes obertes exclusiva pels pares i mares de tres tombs. Falta concretar dia i hora.
La xerrada “Jugar per créixer”
– Concretarem, si es pot, una nova data per la xerrada ‘Jugar per créixer’ que al mes de novembre vam anul·lar per falta de quòrum.
Renovació Junta AMPA.
El relleu a la Junta sortint,  l’agafaran la Bea (G2 G5), la Noemi (G2), la Núria (G3) i la Marta (G3). Cal acabar de parlar els càrrecs que assumiran cadascuna i intentarem fer els canvis burocràtics aquest mateix mes, encara que la Junta actual continuarem ben implicades i disfrutant al màxim aquests últims mesos! D’aquesta manera es facilitarà el traspàs d’una junta a l’altra d’una manera pausada.
AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s