El passat divendres l’AMPA va celebrar la reunió mensual a l’escola: es va parlar d’una colla de temes (hort, subvencions, festa de la primavera com a alternativa al Carnaval cancel·lat per la pluja, allargament durant el mes de juliol i bressol d’estiu…), es van fer propostes i es van prendre una sèrie d’acords. A continuació trobareu el més destacat:

– Subvenció: s‘ha entregat la justificació de la subvenció que ens van donar el 2016 de 800 euros (hem justificat un projecte de 1.200 euros i no de 1600 com s’havia dit originalment. Per tant, calculem que caldrà tornar la part proporcional que no s’ha gastat, uns 200 euros). Tota la paperassa ja està entregada i també s’ha entregat la petició per aquest any 2017. S’ha presentat un projecte d’activitats per 1.200 euros i n’hem sol.licitat 600.
Vam comentar que quan anunciem el proper taller, faríem un recordatori de la quota de l’AMPA, per recaudar una mica més de fons entre les famílies que no l’hagin abonat i que tinguin possibilitat de fer-ho.

– Hort: s’ha acordat destinar uns 200€ inicials per enllestir un hort al pati de l’escola. A l’espera de saber si tenim a disposició més diners a través de la subvenció (maig). Si ens accepten els 600€, una part la podem destinar a organitzar la continuació de l’hort de cara al setembre. Dimarts parlarem amb la Pilar per concretar els detalls de l’hort.

– Festa de la Primavera: s’ha proposat de fer-la coincidir amb la inauguració de l’Hort al pati. Per això la data proposada és divendres 21/04, després de setmana santa (abans no té gaire sentit plantar res ja que l’escola estarà tancada més de 10 dies i ningú podrà regar).

– Sant Jordi: la setmana del 3 d’abril es farà un taller de roses de paper (o de feltre?). Les roses les guardarem fins a la festa de la Primavera i les farem servir per decorar l’escola i el pati el mateix dia de la Festa.
Com l’any passat, cada nen rebrà un llibre de regal.

– Visita a l’hort urbà de Sant Antoni (Marquès de Campo Sagrado): inicialment s’havia proposat el 10/03, però per motius d’agenda del mateix hort aquest dia no serà possible. Es proposa divendres 24/03 (encara per confirmar disponibilitat hort)

– Allargament i Bressol d’estiu: es penjaran cartells a cada classe per sondejar l’interès de les famílies

– Propera reunió AMPA: divendres 31 de març (el primer divendres d’abril, quan tocaria, és el cap de setmana abans de setmana santa)

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s