Benvolgudes famílies,

s’acosta l’estiu, el tancament de l’escola durant el període de vacances i la reducció de jornada durant la primera quinzena de juliol. Com l’any passat, l’empresa Clece és la que s’ha homologat perquè les famílies que ho vulguin puguin contractar el seu servei d’allargament durant la 1a quinzena de juliol. (Caldrà un mínim de 10 infants per poder realitzar aquest servei).

En relació al bressol d’estiu (del 17 al 31 de juliol), lamentem comunicar que no podrem disposar d’aquesta opció a la nostra escola ja que durant l’estiu s’hi faran les obres d’ampliació que fa tant de temps que estaven previstes. Així doncs, cada família que necessiti aquest servei pot adreçar-se a la resta d’escoles bressols municipals per tal de fer la inscripció per la segona quinzena d’estiu.

Per últim, informem que existeixen uns ajuts per totes aquelles famílies que puguin justificar la necessitat d’un suport econòmic que gestiona l’Ajuntament de Barcelona.

Adjuntem:

  1. Document PDF amb tota la informació de l’allargament i el bressol d’estiu (hem marcat en color roig la informació relativa al bressol d’estiu ja que no es podrà organitzar a l’escola Els Tres Tombs)

CIRCULAR_INFORMATIVA_Tres Tombs_estiu2017

2. Informació ampliada sobre els Ajuts a les famílies

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s