El passat divendres 5 de maig ens vam reunir per organitzar les activitats de final de curs, parlar sobre la renovació de la junta i posar-nos al dia de les últimes novetats. A continuació el resum de la trobada:

Festa de final de curs (16 de juny). Per decorar el pati farem banderoles, amb la idea que quedin ja per a l’escola. Perquè participin els nens hem quedat que un divendres de maig ens quedarem al pati de l’escola i els farem pintar llençols de colors. Després les mares cosidores retallaran i cosiran les banderoles. També farem pintar cartrons de paper higiènic per fer altres garlandes. Hem d’acabar de parlar-ho amb les mestres però serà el 19 o 26 de maig. Aquesta setmana passarem circular.

Regal pels infants de g4/g5. Enguany farem samarretes que farem pintar als nens amb tampons fets amb verdures i material reciclat. La canalla ho farà en horari escolar la setmana del 22 i 29 de maig. Seran tres matins, de 10 a 11 aprox, i calen pares voluntaris, uns tres per dia.

– Tema subvenció: estem pendents de la resolució definitiva.

Hortet al pati: divendres un grup de famílies el va muntar, podeu passar-lo a veure quan vulgueu: enciams, maduixes i plantes aromàtiques.

 Renovació de la Junta de l’AMPA: aquesta setmana hem d’oficialitzar el relleu, que encara estava pendent. Com sabeu, la Núria, Bea, Noemi, Marta, Cristina i Neus agafen el relleu! Una bona colla que garanteix que l’AMPA quedi en molt bones mans!

* Si algú té en ment algun tema que se’ns hagi escapat, sisplau feu-nos-el arribar!

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s