L’activitat comença el 5 d’octubre i hi ha descompte per als socis de l’AMPA

Com alguns i algunes de vosaltres ja sabeu, l’AMPA ofereix la possibilitat que els vostres infants puguin fer natació com a activitat extraescolar des de fa uns anys. 

L’activitat s’ofereix als nens i nenes que ja hagin complert els 2 anys. El lloc de realització és l’Esportiu Rocafort (c/ Floridablanca, 41) i l’horari és dijous de 16.45 h a 17.30 h

El preu són 43 € el trimestre (si sou socis de l’AMPA) i 45€ si no heu pagat la quota. A aquest preu cal sumar-hi 4,5 euros (anuals) referents a l’assegurança per a activitats esportives, que és obligatòria.

oferta

Pagament i dinàmica de la piscina

Els diners s’han de deixar dins un sobre tancat amb el nom i grup de l’infant i un correu electrònic de contacte a la bústia de l’AMPA (a l’entrada de l’escola). Si també voleu pagar la quota de l’AMPA a la bústia (15 euros), podeu fer-ho amb el mateix mecanisme. Els dies següents us farem arribar un rebut.

Si esteu interessats en inscriure els vostres fills cal que us apunteu a la graella que trobareu a la porta de cada classe fins al dilluns 2 d’octubre com a màxim. També cal que ompliu el formulari adjunt amb les vostres dades. L’activitat tirarà endavant si hi ha un mínim de 4 nens inscrits. 

Per anar a la piscina cal que passeu a recollir el vostre fill a l’escola a les 16.15 h i l’acompanyeu fins a l’esportiu; també l’heu de recollir vosaltres un cop finalitzada l’activitat. Aquest primer trimestre l’activitat començarà el dijous 5 d’octubre.

Per a la piscina, els nens i nenes han de portar:

– banyador
– casquet de bany (“gorro”)
– xancletes
– tovallola o barnús

La coordinadora del poliesportiu Rocafort ens recorda que els pares només podran entrar al recinte de la piscina l’últim dijous de cada mes.

Informació de la piscina

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s