El passat divendres vam celebrar la 1a reunió de l’AMPA del curs 2017-2018 i vam donar la benvinguda a un bon grapat de noves famílies que enguany s’incorporen a l’escola. Sigueu benvingudes totes!
A continuació els punts que vam tractar:
PRESENTACIÓ de l’AMPA a les noves famílies i explicació de les activitats fetes fins ara.
Vam explicar també com es pot donar suport a l’AMPA: a través de la quota de socis (15€ per tot l’any); i participació activa en les activitats i projectes de l’associació.
CASTANYADA: el 31 d’octubre l’escola celebra la Castanyada i com cada any des de l’AMPA s’organitza un taller per preparar un detallet relacionat amb la festa per als nens i nenes. Decidim fer unes castanyes de feltre amb farcit de cel·lofana per als bebès de P0. Per als grans de P1 i P2 sorgeixen diferents propostes: polseretes de goma eva amb castanya, carioques amb castanya i cintes de colors, cuc de castanyes. Es decideix acabar-ho de concretar pel grup de whatsapp.
La Vanesa (mare del Fèlix de la classe del Quimet) s’ofereix per fer de castanyera i portar els obsequis a la canalla el dia de la Castanyada.
* El divendres 20 d’octubre es farà la primera sessió de manualitats per preparar els detallets de la Castanyada. Durant la reunió es comenta la possibilitat de donar suport a les manualitats des de casa, deixant, a qui vulgui participar, el material necessari a la bossa del seu fill/a.
– HORT: es decideix portar endavant el projecte de l’Hort al pati i ampliar-lo amb noves jardineres. El José (pare dels bessons de la classe del Pol), serà el referent per parlar amb la Pilar i organitzar la construcció de les noves jardineres. A la propera reunió acabarem de concretar el tema.
– SUBVENCIONS I BLOG: Cap a final d’any (principis del següent) acostuma a sortir la convocatòria de subvencions per a entitats que hem anat demanant els últims anys. Hi ha temps per presentar projecte fins al febrer. La Patrícia (mare del Martí de la classe de la Tina), s’ofereix per col·laborar en la gestió del paperam i i donar un cop de mà amb el blog de l’AMPA.
La propera reunió de l’AMPA, si no hi ha res en contra, serà el divendres 3 de novembre.
Moltes gràcies a tothom !!!
AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s