Hola famílies,
a continuació apuntem un extracte dels punts que vam tractar a la reunió del passat divendres 3 de novembre.

 

1. Hort al pati: a la reunió de l’octubre vam quedar que el José (classe Pol) s’encarregaria de coordinar la construcció de noves jardineres i de parlar amb la Pilar per concretar quins espais podem fer servir al pati per posar-les. Queda pendent parlar amb el José per veure quins són els propers passos a fer. El David (classe Lila) s’ofereix a donar suport.

 

2. Mercat d’intercanvi/col·laboració SOS Africa: finalment s’ha decidit recollir la roba de nen/a que ja no necessitem, deixar-la en bosses sota l’escala davant de l’entrada i que els pares de l’escola que ho vulguin, mirin si hi ha alguna cosa que podrien aprofitar. Tot el que quedi, es deixarà per l’associació SOS Africa (la Marta, classe Quimet, es posarà en contacte amb ells per confirmar-ho). En cas que ells no agafin la roba, la portaríem a l’associació del barri De veí a veí.
(*Enviarem una circular per informar les famílies sobre les modalitats de recollida).

 

3. Calàbria 66: es decideix formar-ne part com a AMPA de manera oficial.
(*Per més info sobre Calàbria 66: http://www.calabria66.net)

 

4. Superilla Sant Antoni: totes les persones interessades en seguir el procés participatiu, que enviïn un missatge a la Marta (classe Quimet) amb el seu correu electrònic, perquè ella els pugui mantenir informats sobre el procés.

 

5. Es comenta la necessitat de crear comissions de treball que s’encarreguin de les diferents temàtiques. La Bea (classe Cinta) serà l’encarregada de coordinar les activitats de manualitats, per evitar repetir la descoordinació d’alguns aspectes de la preparació dels detalls de la castanyada.
(*En breu crearem una pàgina específica al blog sobre les diferents comissions possibles, i a mesura que es vagin activant anirem informant via Whatssapp).

 

6. Un any més ens sumem a l’acció solidària “Posa’t la gorra”, organitzada per l’AFANOC. Durant uns dies muntarem una taula a l’entrada de l’escola per vendre les gorres i recollir diners per a l’associació que treballa per als infants i adolescents amb càncer. (*Més informació: https://www.posatlagorra.org)

 

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s