Benvolgudes famílies totes,

com ja us hem informat, aquest mes de desembre anem una mica de justes de temps per fer reunions i coincideix l’horari habitual de la reunió mensual (1r divendres de mes), amb la xerrada que ens ofereixen des de l’IMEB. Per això hem tractat els temes pendents i en curs en petit comitè, des de la junta de l’AMPA, i aquí us oferim l’acta.

1. Recordatori xerrada “Autoritat i límits”, aquest divendres 1/12, a les 15:30.

2. Decoració de Nadal: cada any les famílies ajudem l’escola amb la decoració de Nadal. A partir de demà podem començar a portar retalls de tela que tenim, verda, vermella, blanca o de colors de Nadal, per cosir una guirnalda per decorar l’escala. Hi haurà un contenidor per deixar-los, sota l’escala.
A partir de l’11 de desembre, en canvi, podem començar a portar cada família una bola feta o decorada a casa amb el nen/a, per penjar-la a la guirnalda i a l’arbre que hi haurà a l’entrada.

3. Campanya solidària Posa’t la gorra. Necessitem voluntaris per vendre les gorres al vestíbul de l’escola, de 15:30 a 17. L’objectiu és vendre totes les gorres que ens han enviat des de l’AFANOC, així que es pot fer campanya també entre amics i coneguts i reservar gorres.

4. Recollida de roba: properament us informarem dels dies a disposició per portar a l’escola la roba de nen i nena que ja no fem servir i volem donar. Si hi ha un o dos pares/mares disponibles, podrem fer un mercadet perquè les famílies puguin agafar el que els faci falta. El mercadet es faria en un o dos dies, de 15:30 a 17.
El que sobra (o si no podem fer mercadet), el vindran a recollir des de l’associació del barri De veí a veí.

5. El dia 19 de desembre hi haurà un espectacle de titelles per als nens i nenes de l’escola, a Calàbria 66. Hi haurà dues sessions: una per als petits, a les 17:30, i una altra a les 18:15 per als grans. Penjarem un cartell a l’escola per informar les famílies.

6. El 21 de desembre l’escola tanca! Us recordem que el dia 21 de desembre no hi haurà guarderia (eleccions a Catalunya). Enviarem la circular informativa.

7. Tema Hort: necessitaríem que els pares que s’estan ocupant del tema, ens facin un resum de la situació. A quin punt està el disseny de l’espai, quan teniu pensat organitzar el taller per muntar les jardineres, quan podem començar a plantar, etc… (José? Iban?)

8. Altres suggeriments i/o propostes?

EXTRA: Farem un recordatori de l’activitat extraescolar de piscina perquè totes les famílies interessades que tinguin infants a partir de 2 anys, puguin inscriure-s’hi a partir del proper trimestre

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s