Hola famílies!

seguim el mes de febrer amb alguns temes resolts, d’altres en procés i d’altres pels quals necessitem voluntari/es. A continuació trobareu el resum del que vam parlar a la reunió de divendres. Moltes gràcies a tothom per venir i per participar. I que duri!

Carnestoltes, divendres 9 de febrer

Ja el tenim aquí! Es convoca a tothom qui pugui el proper divendres 9 de febrer a les 3 de la tarda al pati de l’escola per deixar-lo ben guarnit i fer ambient de festa. Disposarem d’equip de música i el Josep ens té preparada una bona sessió musical. Agrairem que els pares i mares que estiguin disponibles ajudin a l’hora de repartir la xocolata i melindros que ens faran a la cuina de l’escola. Nyam!!! Apunteu-vos que la festa comença a les 5 de la tarda.

Ens falten voluntaris per: ajudar en la decoració del pati, repartir el berenar i ajudar a recollir. Si algun pare o mare o avi/a vol fer alguna activitat especial (taller de maquillatge per la canalla – pintar cares-, s’anima a cantar una mica amb una guitarra o el seu grup, etc.) serà molt ben rebut. Ens ho podeu comunicar a l’AMPA i ens coordinem per muntar-ho. També s’han de comprar globus!!!

Agraïment De veí a veí

Veritat que estem guapos i guapes? Totes aquestes famílies representem l’Ampa i ens hem fet una foto per enviar-la a ‘De veí a veí‘  L’entitat està molt agraïda per la recollida de roba que vam organitzar durant el mes de desembre i que va aconseguir aplegar un munt de roba. Gràcies a totes les famílies que hi vau col·laborar!

IMG_20180202_222920

Portes obertes a les escoles públiques

Hem penjat al blog un document que recull totes les dates, horaris i indicacions perquè les famílies que l’any vinent comencen a l'”escola dels grans” ho tinguin ben fàcil. Hi trobareu totes les escoles públiques de l’Eixample amb les dates de portes obertes, horaris i necessitat de reservar plaça o no. Trobeu-hi la vostra!

Accés al document

> Per cert, l’escola Ferran Sunyer ens proposa unes portes obertes ‘exclusives’ per a la nostra escola, en tant que som gairebé veïnes i hi pot haver moltes famílies interessades a entrar a aquesta escola. Ens proposen dues dates possibles: el 26/02 d’11:15 a 12:15, o bé l’1/03 de 15:15 a 16:15hores. Caldria saber el número de famílies interessades per valorar si hi ha prou quòrum per realitzar les dues visites, una, o cap. Des de l’Ampa us farem arribar una circular per conèixer el vostre interès.

 

Xerrada sobre el procés de preinscripció a P3

Famílies que enguany acabeu l’escola bressol, sapigueu que el proper divendres 16 de febrer teniu una cita a l’escola amb un tècnic que ens informarà del procés de preinscripció a P3. Començarem a les 6 de la tarda. Si no podeu venir el 16/02, sapigueu que podeu anar a alguna altra xerrada que organitzen altres escoles bressol. Des de Mont Tàber ens han convidat a la seva, serà el dia 22/02.

 

Sol·licitud de subvenció a l’ajuntament

Hem arribat a temps per presentar tot el paperam que se’ns demanava per la convocatòria de l’Ajuntament. Esperem tenir notícies ben aviat i que ens arribin els dinerets per seguir organitzant activitats per la canalla.

 

Allargament horari del juliol i casal d’estiu

Hem homologat l’empresa ‘Futur i compromís’ per tal que puguin oferir el servei d’allargament i casal d’estiu durant el mes de juliol. Tenim prou famílies interessades per dur ambdues activitats a terme, però encara no podem confirmar que puguem tirar endavant el casal. L’ajuntament vol acabar les obres que va iniciar l’any passat a l’escola i encara no ens han confirmat si les faran o no aquest estiu. En cas que es facin obres, haurem de cercar alternatives al casal d’estiu a la nostra escola…

 

Xarxa d’escoles públiques de l’Esquerra de l’Eixample

Tenim pendent trobar alguna persona (o vàries persones, que s’ho vagin compaginant), que pugui anar a les reunions que organitza la xarxa d’escoles públiques de l’Eixample Esquerre un cop al mes. Les trobades no tenen un lloc estable de trobada sinó que es va rotant pel districte i tenen lloc cap a les 7 o les 8 de la tarda. Seria bo que algú hi pogués anar per tal de tenir veu en les activitats que sorgeixin i es promoguin, i per conèixer l’actualitat de l’escola pública i poder-nos sumar a iniciatives d’interès com la festa que s’està organitzant el proper 24 de febrer. Voluntaris? voluntàries?

Per cert, moltes gràcies a les famílies que van pagar quota de l’Ampa divendres! 15€ anuals no són tants, oi? I això ens serveix per fer un munt de coses…

Seguim!

 

AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s