Hola famílies, doncs ja la tenim aquí, continuem el 2n trimestre de l’any amb un munt de novetats. Preneu nota!
1. Renovació de la Junta: tenim el plaer de comunicar-vos que divendres vam fer dos grans fitxatges per la Junta de l’AMPA de l’any que ve!!! Ivan (pare de la Marina, grup Ton) com a President, i Susana (mare del Martí Llauradó, grup Tina) com a Tresorera. Com a Vocals seguiran la Marta (mare de la June, Quimet) i la Cristina (mare del Marco, Quimet, i mare del Leo, Ton). Falta per confirmar un/a Secretari/a i si algú més es vol afegir com a Vocal.
De moment, moltes gràcies per la vostra disponibilitat  Susana i Ivan!!! 🙂 (clap) En les properes reunions anirem fent poc a poc el traspàs.
2. Relleu del blog: queda pendent trobar algú que se’n faci càrrec l’any que ve. Ho parlarem en les properes reunions.
3. Justificació subvenció: entregada a l’OAC. Mil gràcies a la Núria per omplir el formulari, a la Noemi pel suport i a la Veronica per haver fet el tràmit!
4. Allargament/Bressol d’estiu: queda confirmat que aquest estiu es faran obres a l’escola, per tant no serà possible fer el Bressol d’estiu (sí l’Allargament de l’1 al 15 de juliol). L’escola ens ha passat info d’algunes alternatives de bressols públiques dels voltants (Mont Tàber, Canigó, El Roure, L’Arbret, Forestier, Nic). Des de l’AMPA trucarem a les empreses que organitzaran el Bressols d’estiu en aquestes escoles per comprovar que tinguin places disponibles per infants que venen d’altres bressols i us informarem.
5. Quota piscina: s‘ha decidit que a partir del curs que ve, només les famílies sòcies de l’AMPA es podran beneficiar del descompte de la quota de la piscina. Per aquest curs només comprovarem si les famílies que actualment estan fent el curs de piscina ja són sòcies. En cas que no, les animarem a que paguin la quota de l’AMPA.
6. Sant Jordi: cada any l’AMPA s’encarrega de comprar i regalar un llibre a cada infant de l’escola i de decorar l’escola amb roses per celebrar la Diada. S’ha decidit organitzar-se de la següent manera:
– abans de Setmana Santa (millor ja la setmana que ve) una o dues persones s’haurien d’encarregar de buscar unes mostres de llibres per regalar (amb la regla de les 3B, bueno, bonito i barato ;)) i portar-les a l’escola per decidir quins llibres comprem.
– per decorar l’escola, farem unes roses de paper com les de l’any passat (fetes amb tovallons vermells i canyetes verdes)
– El dia de la propera reunió de l’AMPA (que serà el divendres 13/4) us ensenyarem com fer les roses de paper i també com embolicar els llibres per regalar
– abans del 13/4 una persona s’hauria d’encarregar d’anar a comprar sobres per embolicar els llibres i també tovallons de paper vermell i canyetes verdes per a les roses (Bolsera). (Queda pendent confirmar que l’escola ens deixi gomets vermells per decorar els sobres amb el dibuix d’una rosa, sinó els comprarem.)
– la idea és que per les roses les famílies, el dia de la reunió (13/4), s’emportin el material per fer-les a casa, mentre que pels llibres, deixarem el material a la sala de mestres perquè els pares/mares que puguin vagin a l’escola durant la setmana del 16 al 20 d’abril a preparar els paquets (separats per classes)
– queda pendent confirmar el dia per anar a decorar l’escola durant la setmana del 16 al 20 d’abril. Preguntarem a la Pilar si pot ser cap al començament de la setmana, de manera que puguem tenir l’escola decorada per Sant Jordi uns quants dies abans del 23 d’abril.
– per Sant Jordi, també hi ha la tradició de fer un àlbum de dibuixos dels nens (passaré la foto amb els exemples dels últims anys). Cada nen haurà de fer un dibuix de Sant Jordi i portar-lo a l’escola i un pare/mare s’encarrega de fer la portada de l’àlbum.
7. Hort: s’ha decidit que després de la reunió del 13/4 ens quedarem al pati per fer la gran plantada de primavera. Aprofitarem les jardineres de l’any passat i plantarem enciams, tomaqueres (xerris), maduixeres i aromàtiques. Una persona s’hauria d’encarregar d’anar a comprar tot això abans del 13/4 (Iban, José, les quantitats i tot, ho coordineu vosaltres?)
Gràcies a tothom per la participació!!!
AMPA TRES TOMBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s