2018-08-04_5b65f50785e96_5-motivos-por-los-que-odiaras-el-verano-a-655x368.jpg

Benvolgudes famílies,

Un any més, des de l’AMPA us oferim la possibilitat de contractar el servei d’allargament de jornada durant la primera quinzena de juliol, quan l’escola tanca a les 15:00h, així com el servei de bressol d’estiu durant la segona quinzena de juliol quan l’escola ha finalitzat el curs escolar.

L’empresa Futur i Compromís, de la qual formen part les educadores de suport que ja treballen a l’escola, ens ofereix la possibilitat de:

  • Servei d’allargament de jornada de 15:00h a 17:00h entre els dies 1 i 15 de juliol, el preu orientatiu és de 75 €.
  • Bressol d’estiu en l’horari de 9 a 17h amb acollida matinal de 8 a 9h i menjador, entre els dies 16 i 31 de juliol. El preu orientatiu del casal sencer és de 310€ (addicionalment l’acollida per 50€), hi ha la possibilitat de contractar el servei per setmanes.

Es vetlla per tal de que el personal que desenvolupa el servei sigui el mateix que ha desenvolupat el suport educatiu durant el curs.

Per ambdós serveis necessitem un mínim d’infants inscrits, de manera que si esteu interessats us agrairíem que us apuntéssiu a la graella que trobareu a la porta de cada classe fins el divendres 14 de desembre, aquesta informació ens ajudarà en la homologació del servei i no suposa cap compromís, la inscripció definitiva serà cap el mes d’abril.

Si voleu conèixer més detalls de la proposta de Futur i Compromís, poder consultar el dossier complert en format paper a la direcció de l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s