Aquesta tarda ha tingut lloc a la SUM de l’EBM Els TresTombs la reunió de presentació del Bressol d’Estiu, que comença la propera setmana -dimarts 16 de juliol- y que du a terme Futur i Compromís. En ella s’ha presentat a l’equip d’educadores i també la programació prevista per les properes setmanes.

La setmana del 16 al 19 es treballarà el conte “Peix peixet i el seu pare”, experimentaran amb pintura, faran jocs d’aigua i construiran torres gegants. També es treballaran els hàbits d’higiene, alimentació i descans, en els moments de les menjades i de la migdiada.

La setmana del 22 al 26 el conte centre d’interès serà “Colors”. És faran jocs d’aigua, s’experimentarà amb el transvasament de diferents materials per potenciar els sentits de la vista i el tacte, i per potenciar el sentit del gust, es tractarà amb gelatines de diferents sabors.

A nivell logístic, s’ha exposat que l’espai que ocuparà el bressol d’Estiu serà el de les classes de la Lila, Ton, Tina i Pep (edifici entre els dos patis). Els més menuts es quedaran a les classes de la planta baixa, mentre que els més grans (classes Cinta i Quimet durant el curs escolar) ocuparan la classe de la Tina a la planta pis (al costat de la sala de mestres).

Quan al servei d’acollida, es farà a la classe de la Lila (al costat de l’entrada dl centre) i només està disponible per aquells que s’hi han apuntat prèviament.

El material que s’ha de portar és bàsicament el mateix que s’ha portat durant el curs; material d’higiene personal (bolquers, tovallola, tovalloletes humides, crema, tovallola de mà…), roba de recanvi, un pitet per cada àpat, llençols i -els que ho necessitin per la migdiada- xumet i/o objecte simbòlic per dormir.

A banda d’això, també s’ha de dur una motxilla o bossa amb el material per als jocs d’aigua que ha de contenir: banyador, tovallola/barnús, xancletes, crema solar, gorra. Aquesta bossa s’ha de portar cada dilluns i es tornarà el divendres per poder-la rentar.

AVÍS: Enlloc del “kit-piscina“, desde l’organització ens han dit que s’ha de disposar de dues mudes de recanvi perquè els jocs d’aigua es faran amb la roba de carrer. Això si, cal disposar de xancletes i de la crema solar.

Recordeu: tot ha d’estar marcat amb el nom de l’infant.

El telèfon de contacte amb el Bressol d’Estiu és el mateix de sempre, 933250913

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s