Entre el 16 i el 31 de juliol ha tingut lloc, per primer cop a l’EBM Els Tres Tombs, el “Bressol d’Estiu”. Una iniciativa promoguda per l’Ampa i de la qual se n’ha fet càrrec l’empresa Futur i Compromís, la mateixa que s’havia encarregat del suport durant el curs escolar.

IMG_20190728_114310_714.jpg

En aquestes dues setmanes i mitja, hi ha hagut quatre educadores a jornada completa, una coordinadora i una educadora de suport que han tingut cura d’un total de 41 nens i nenes [41 la primera setmana, 38 la segona i 32 els darrers tres dies]. També s’ha disposat del servei de cuina i neteja desenvolupat per les mateixes empreses que han gestionat aquestes tasques durant el curs.

Els nens no han requerit de cap tipus d’adaptació, ja que cada classe ha tingut l’educadora que ha sigut la seva referent de suport durant el curs, o educadores que ja coneixien bé d’haver compartit patis. L’Alba ha portat el grup de grans (13 infants) a la classe de la Tina, amb suport de la Mireia, la coordinadora; l’Ana i la Raquel, el grup de mitjans (16 infants) a la classe de la Lila; i la Cristina ha portat els més petits (12 infants) a la classe del Pep, amb suport puntual de la Inga.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Han estat quinze dies en què els infants han pogut experimentar amb gelatina o papers de diferents textures i colors, han pintat amb glaçons amb colorant i confetti, han fet pintura lliure a terra amb mans i peus, han fet jocs d’aigua al pati… Han gaudit d’unes propostes diferents i engrescadores que han fet que s’ho passessin d’allò més bé abans de poder fruir de les vacances en família.

Desde L’AMPA volem agraïr a aquest gran equip humà d’educadores la seva dedicació, i la il•lusió que han posat en el primer Bressol d’Estiu dels Tres Tombs.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s