Amb el curs escolar arrencat, des de l’AMPA us oferim -un any més- la possibilitat que els vostres infants puguin fer una extraescolar tan completa com la natació. L’activitat es dirigeix a nens i nenes de dos anys (o que estiguin a punt de fer-los) i disposarà d’un monitor per cada 6 alumnes. Les inscripcions són trimestrals des del mes d’octubre fins al mes de juny, distribuint-se de la següent manera:

  • Primer trimestre:  del 3 d’Octubre del 2019, fins al 19 Desembre 2019
  • Segon trimestre: del 9 de Gener del 2020 fins al 26 dde març 2020
  • Tercer trimestre: del 2 d’Abril fins al 18 de Juny 2020
IMG_20190916_225317_882.jpg
Piscina de l’Esportiu Rocafort
(c/ Floridablanca, 41)

El curs es realitza a les instal·lacions de l’Esportiu Rocafort els dijous, en horari de 16.45 h a 17.30 h. Donat que no es disposa de monitors que portin els nens des de l’escola bressol al gimnàs, cal que els recolliu a les 16:15 per dur-los fins a l’esportiu, un cop allà els canvieu als vestuaris familiars i els acompanyeu fins a la porta d’accés a la piscina, on els reben els monitors. En finalitzar l’activitat, a les 17:30, la recollida també es fa a la porta de la piscina i els vestuaris disposen de dutxes per si els voleu dutxar allà.

Si esteu interessats en inscriure els vostres fills al primer trimestre del curset, cal que us apunteu a la graella que trobareu a la porta de cada classe fins el dimecres 25 de setembre. El curset s’iniciarà el dijous 3 d’octubre si hi ha un mínim de 4 nens inscrits.

El preu del curset són 55€ per trimestre, que en el cas dels socis de l’AMPA es redueix a 50€. A aquest import cal sumar-hi 4,5€ (anuals/nen) de l’assegurança per a activitats esportives -que és obligatòria-, el contracte de la qual gestiona l’AMPA.

Us recordem que per a la piscina, els nens i nenes han de portar:
– banyador
– casquet de bany (“gorro”)
– xancletes
– tovallola o barnús
– aquells infants que portin bolquers, caldrà posar-los un bolquer d’aigua sota del banyador

Data límit per pagar el 1r trimestre: dimarts 1 d’octubre. Els diners s’han de deixar dins un sobre tancat amb el nom i grup de l’infant, juntament amb el full d’inscripció emplenat (*), a la bústia de l’AMPA que està a l’entrada de l’escola. Si també voleu pagar la quota anual de l’AMPA (20€), podeu fer-ho amb el mateix mecanisme. Els dies següents us farem arribar un rebut.

La coordinadora del poliesportiu Rocafort ens recorda que els pares NO poden entrar a la piscina; podran fer-ho els últims dijous de cada trimestre.

(*) Els fulls d’inscripció els podeu demanar a la Pilar o a la Marta, elles us els facilitaran.

NOTA INFORMATIVA AMB DATA 26/09/2019

Davant l’allau d’inscripcions al curset de piscina, s’ha demanat ampliació de grup ja que en primera instància només hi ha plaça per 12 nens, que es correspondrien amb els primers que estaven apuntats a les graelles (els 12 apuntats el 20 de setembre).
Des de l’Esportiu Rocafort es comprometen a gestionar amb la major celeritat possible la contractació de més monitors per poder assumir els nens que resten en llista d’espera. Presumiblement el tema es podrà resoldre en els propers quinze dies, i es reduirà de la quota trimestral la part proporcional de les classes que no s’hagin pogut dur a terme.
AQUEST MIGDIA ES PENJARAN LES LLISTES A LES PORTES DE LES CLASSES
Als ADMESOS, els recordem que cal que deixeu (abans del dia 1 d’Octubre), a la bústia de l’Ampa, el sobre amb:
– Pagament trimestral (50€ en cas de ser socis de l’AMPA, 55€ en cas de no ser-ne)
– Pagament de l’assegurança per activitat esportives 4,5€
Full d’Inscripció degudament emplenat (demaneu-los a la Pilar o a la Marta)
Als que esteu en LLISTA d’ESPERA, us agraïriem que, per facilitar la comunicació, deixeu el vostre contacte també a la bústia de l’ampa o bé envieu un mail al correu de l’ampa a ampatrestombs@gmail.com . En tenir data d’incorporació dels nens us contactarem i us indicarem l’import ajustat de la quota.

NOTA INFORMATIVA AMB DATA 10/10/2019

Avui ens han informat que a partir de la setmana  que ve (dijous 17 d’octubre) podran incorporar-se a les classes de piscina els 10 nens i nenes que es quedaren en llista d’espera. Aquests infants tindran una reducció de 5€ en la seva quota trimestral degut a què no  hauran pogut fer les dues primeres classes.
Als NOUS INSCRITS, els recordem que cal que deixeu (abans del dia 15 d’Octubre), a la bústia de l’Ampa, el sobre amb:
– Pagament trimestral (45€ en cas de ser socis de l’AMPA, 50€ en cas de no ser-ne)
– Pagament de l’assegurança per activitat esportives 4,5€
Full d’Inscripció degudament emplenat
(demaneu-los a la Pilar o a la Marta)
Un cop gestionades les inscripcions, us incorporarem en el xat de whatsApp de piscina per tal de facilitar totes les comunicacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s