Divendres 15 de novembre, un representant de la junta de l’AMPA es va reunir amb la representant de l’empresa Futur i Compromís (a la què pertanyen les educadores de suport) per tractar el tema de la possibilitat d’oferir els serveis d’Allargament i Bressol d’Estiu per aquelles famílies que siguin sòcies de l’AMPA*.

(*) Us recordem que per esdevenir socis de l’AMPA s’abona una quota anual de 20€ per família. Amb aquestes quotes l’AMPA pot finançar totes les activitats que gestiona o munta al llarg del curs, i a les quals estan convidats a participar tots els infants i famílies del centre.

. Allargament de jornada al mes de juliol i setembre. Com sabeu, el curs escolar s’acaba el 15 de juliol i l’horari lectiu de la primera quinzena del mes es fa en jornada intensiva, acabant-se a les 15h (el mateix passa al començament de curs al setembre). Futur i compromís oferirà el servei d’allargament de jornada fins a les 17h dins del mateix centre (els infants que en el curs 2020-21 ja no estiguin matriculats als Tres Tombs no poden apuntar-se a l’allargament de setembre) . Aquest és un servei que garanteix la continuïtat a les nenes i nens en el mateix entorn que han tingut durant el curs i amb educadores i educadors que coneixen als infants i les famílies així com les seves necessitats.

. Bressol d’estiu. Acabat el curs escolar, s’oferirà a les famílies el Bressol d’Estiu (del 16 al 31 de juliol). És una activitat que es desenvoluparà al mateix centre i amb les mateixes educadores que durant el curs escolar han desenvolupat les tasques de suport. L’horari serà de 9 a 17h i s’oferirà acollida matinal de 8 a 9h i menjador. A priori, tant el servei de menjador com el de neteja el duran a terme les mateixes empreses que se n’encarreguen durant el curs.

. Preus Orientatius calculats en base a un casal de 20 nenes i nens.

 

Divendres, 13 de desembre, es posaran unes graelles a les portes de les classes per tal de què les famílies interessades en l’Allargament i/o Bressol d’Estiu es puguin apuntar (les graelles es retiraran a finals de gener). Aquestes llistes no comprometen a res, però serveixen per tenir una estimació del nombre d’infants que hi haurà, de cares a la homologació.

A la primavera es realitzarà una reunió informativa en què s’explicarà a les famílies el procés d’inscripció al bressol d’estiu i a l’allargament de juliol i setembre. A més, es lliurarà la programació pedagògica que es realitzarà durant el bressol d’estiu, així com aquelles autoritzacions necessàries per a accedir al servei (autorització d’imatge, autorització de recollida de l’infant, autorització de medicació, etc). En aquesta primera trobada les famílies podran conèixer a la persona responsable de la coordinació del bressol d’estiu que tindrà el seu fill/a, i s’atendran les inquietuds i/o dubtes que puguin sorgir.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s