Avui ha tingut lloc a l’escola bressol dels Tres Tombs una reunió convocada pel Districte i a la qual ha assistit una representació de mossos d’esquadra i de guàrdia urbana; la tècnica de prevenció del districte; el conseller del districte; una mare en representació de famílies de l’escola; una representant dels veïns; la directora de l’escola bressol i una representant de l’AMPA.

IMG_20200312_092259

El motiu de la convocatòria era el de donar explicacions de les actuacions fetes com a resposta a les queixes sobre l’estat dels Jardins dels Tres Tombs. Aquestes queixes s’havien anat formulant per diverses persones, col·lectius i vies des del mes de juliol; i s’havien exposat d’una manera més global a la intervenció que va fer una representant de l’AMPA a l’Audiència Pública del 14 de novembre, al barri de Sant Antoni.

El Districte, a través dels seus representants, va exposar que l’espai públic annex a l’EBM Els Tres Tombs era prioritari per a ell i que des del mes de juliol havien començat una sèrie d’accions per millorar-ne la situació i garantir la convivència. En aquests mesos la millora dels Jardins dels Tres Tombs i els seus accessos ha sigut notable i ha estat gràcies a la col·laboració entre els diversos agents (mossos, policia, servei de neteja, manteniment…) depenents de l’ajuntament, però també gràcies a les queixes dels usuaris de l’espai públic que han pogut alertar dels problemes puntuals perquè aquests es puguessin solucionar a la major brevetat possible.

En aquest sentit, es va voler transmetre un missatge tranquil·litzador per evitar alarmismes innecessaris. Coneixedor de les circumstàncies específiques de l’espai, el Districte va assumir el ferm compromís de garantir la convivència -fent respectar les normes de civisme- i el bon manteniment dels Jardins dels Tres Tombs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s