Iniciat el segon trimestre hi ha disponibles tres places per a fer el curset de natació que es realitza a les instal·lacions de l’Esportiu Rocafort els dijous, en horari de 16.45 a 17.30 h. L’activitat es dirigeix a nens i nenes de dos anys i disposen d’un monitor per cada 6 alumnes.

Si esteu interessats en inscriure el vostre fill o filla al segon trimestre del curset, cal que envieu un correu al mail de l’AMPA (ampatrestombs@gmail.com) indicant-ho. Donat que les places són limitades s’admetran els nous en l’odre d’arribada dels mails i donant prioritat als socis de l’AMPA.

IMG_20190916_211535_268
Piscina de l’Esportiu Rocafort
(c/ Floridablanca, 41)

El curset s’ha iniciat amb data 9 de gener i els nous apuntats començaran el dijous 23, per aquest motiu hi haurà una reducció de 5€ en l’import de la quota dels nous inscrits. Així, el preu per als nous serà de 50€ trimestrals, que en el cas dels socis de l’AMPA es redueix a 45€. A aquest import cal sumar-hi 4,5€ (anuals/nen) de l’assegurança per a activitats esportives -que és obligatòria-, el contracte de la qual gestiona l’AMPA.

Us recordem que per a la piscina, els nens i nenes han de portar:
– banyador
– casquet de bany (“gorro”)
– xancletes o mitjons de piscina
– barnús o “poncho”
– aquells infants que portin bolquers, caldrà posar-los un bolquer d’aigua sota del banyador

(*) Els fulls d’inscripció us els farem arribar per mail. Els haureu d’imprimir, emplenar i signar; i deixar juntament amb els diners dins de la bústia de l’AMPA.

Per més informació: https://ampatrestombs.wordpress.com/2019/09/17/extraescolar-de-natacio-per-a-infants-a-partir-de-dos-anys/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s