A partir de divendres 17 i fins el 26 de gener, hi ha un munt d’activitats per a fer.

festa-major-sant-antoni-cartell Entre els actes previstos en destaquem alguns dels què podreu gaudir amb els infants:
Cercavila d’inici, dissabte 18 a les 12h; Titelles al carrer, “la veritat de les princeses”, diumenge 19 a les 12h; Ludoteca de festa major al centre cívic Cotxeres de Borrell, divendres 24 per la tarda; Cavalcada dels Tres Tombs, dissabte 25 pel matí; Plantada de bèsties i recollida de xumets als Jardinets de l’Alguer, dissabte 25 per la tarda; Cercavila  diumenge 26 a les 11:30h; Correfoc, diumenge 26 a les 19:45h.
Per veure el programa complet, podeu visitar el següent enllaç: https://www.webarcelona.net/ca/activitats-barcelona/festa-major-sant-antoni

Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni

La cavalcada dels Tres Tombs més antiga de Barcelona –ja té 195 anys!– té com a acte central la passada d’animals formada per cavalls, ases i someres, que fan un circuit pel centre de la ciutat.
Com ja ve fent en els darrers anys, la Federació Catalana dels Tres Tombs convida als infants de l’Escola Bressol a participar d’aquesta cavalcada, que enguany tindrà lloc el proper dissabte 25 de gener.
web_1280x350_cicle_festiu-1180x323
Les famílies interessades en participar en la cavalcada fent part del recorregut en un carruatge, us heu d’apuntar a les graelles que es penjaran a les portes de les classes dilluns 20 i que romandran allà fins dijous 23(*). Donat el format de l’activitat, aquesta està dirigida només als infants de les classes dels grans; hi haurà dos torns i podran pujar al carruatge 4 nens acompanyats d’un adult en cada torn.
El primer grup partirà en bus des del mercat de Sant Antoni a les 9:00h del matí i els portaran al punt de trobada per al muntatge de carrosses (plaça de Josep Puig i Cadafalch, a Montjuïc). Allà pujaran al carruatge assignat i faran el recorregut des de l’inici fins a la parada del mercat, a les 10:15h.
A la parada del Mercat de Sant Antoni, a les 10:15h, pujarà el segon grup que farà la resta de recorregut.

recorregut-trestombs2020

*En cas que el nombre d’interessats superi el nombre de places disponibles es farà un sorteig el dijous 23.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s