Possiblement a conseqüència de les baixes per malaltia que hi havia entre els infants del centre i alguns membres de les seves famílies, la reunió del passat 14 de febrer va tenir una molt baixa participació (4 persones). Malgrat això, però, es tractaren els temes previstos.
A continuació us fem cinc cèntims del què es va parlar i de com s’han anat concretant les coses, un cop comentats els diversos punts entre els membres de la junta i amb la direcció de l’escola bressol.

logo82

  • Festa de Primavera. Des de l’AMPA es va proposar de fer una festa per celebrar l’arribada de la primavera i de la qual puguesin participar tots els infants i les seves famílies. Donat que l’inici de la primavera és el 21 de març (dissabte), la idea era fer-la en la setmana del 23-27 de març. Tractada la proposta a nivell de junta de l’AMPA i amb la direcció de l’escola bressol, s’han acordat dues dates; el 25 de març per a fer un espectacle infantil en horari escolar, i el divendres 27 de març per fer una festa amb berenar al pati de l’escola amb tots els infants i famílies que s’hi vulguin apuntar.
  • Sant Jordi. La participació que ha anat tenint l’AMPA amb la setmana del conte que celebra l’escola, coincidint amb la diada de Sant Jordi, ha anat variant al llarg dels anys. A la reunió del 14 de febrer es va acordar mantenir la tradició de fer el llibre decorat en el qual els infants enganxen els seus dibuixos de Sant Jordi (una família ja es va fer responsable d’aquest tema).  A la reunió també es va parlar de fer un taller (per a mares i pares) de roses de paper el 27 de març, però donat que es solapa amb la festa de primavera i assumint  la baixa participació en els tallers, la junta ha decidit invertir els diners disponibles en un detall tradicional i lligat a una activitat que es durà a terme a cada classe durant aquella setmana*.
  • Preinscripcions a P3. Es va informar de la xerrada que es durà a terme a l’escola bressol el proper 27 de febrer i en la qual s’intentarà resoldre tots els dubtes sobre aquest tràmit. També es va informar de què alguns centres oferien portes obertes exclusives per a les famílies de l’escola bressol; les graelles en què s’havien d’apuntar els interessats en cada centre es varen penjar a les portes de les classes del Quimet, Pol i Cinta.
  • Taller de RCP. Donada la poca afluència de gent a la reunió, es va acordar que es penjaran unes graelles a les portes de les classes perquè aquelles persones interessades en fer el taller de RCP s’hi puguin apuntar. El taller aniria a càrrec de la Pediatra Fina Llagostera, la seva durada és de 4 hores i el preu és de 55€/persona. En cas que hi hagués més de 8 persones interessades, es buscaria una data en el darrer trimestre i probablement es duria a terme a l’espai de Calàbria 66.
  • Renovació de junta. De cares al tercer trimestre es necessitaran voluntaris per a la renovació de dos càrrecs de la junta, ja que els seus infants el proper curs no estaran escolaritzats als Tres Tombs. A la passada reunió no varen sortir voluntàries, però als/les que podríeu assumir un càrrec de la junta us animem a què vingueu a la propera reunió i ho comuniqueu!
(*) A l’escola bressol dels Tres Tombs, del 20 al 24 d’abril es celebra la setmana del conte. Entre les diverses activitats que té previstes el centre, compta amb una de participació especial de les famílies; cada classe tindrà un “contacontes” a càrrec del pare/mare/àvia/(…) d’un dels infants de la mateixa. L’AMPA participarà d’aquesta activitat regalant per Sant Jordi el llibre que s’expliqui a cada classe; d’aquesta manera els infants podran gaudir tantes vegades com vulguin de la història que els hauran contat. I per no deixar la tradició a mitges, el llibre anirà acompanyat d’una rosa vermella.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s