El Departament d’Educació de la Generalitat, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar, a partir de demà,  tots els centres educatius. Per tant, l’escola bressol municipal dels Tres Tombs romandrà tancada, en principi, fins el 27 de març. Així mateix queda suspesa la extraescolar de piscina, i es reprogramaran l’espectacle que l’AMPA tenia previst pel 25 de març i la festa del 27.

safe_image

Us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

87881269_2531187247141232_9052789874509262861_n

En els últims dies ha circulat una gran quantitat d’informació sobre el coronavirus i, entre ella, també l’adreçada a explicar-los als infants el què està succeint. La psicòloga i mestra Manuela Molina -creadora de la pàgina Mindheart- ha publicat un conte infantil anomenat Hola! Sóc el Coronavirus en què s’explica què és i com pot afectar els nens. Es tracta d’un breu document PDF descarregable i gratuït, amb il·lustracions que potser us ajudarà -tant a pares com a nens- a entendre com s’ha de fer front a aquest virus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s