Tot i les circumstàncies excepcionals de confinament dels infants, i sense tenir cap certesa sobre si serà possible o no oferir el servei, us adjuntem la informació del “bressol d’estiu i allargament de juliol”.

How to Start Homeschooling Effectively Instagram Carousel

Us podeu descarregar el pdf informatiu aquí: ESTIU-TRES TOMBS

Aquest any les preinscripcions del Bressol es gestionen ONLINE, a través del web de la “campanya de vacances d’estiu de l’Ajuntament”. El dia 25 d’abril, hi haurà habilitat un botó per realitzar la preinscripció en aquesta adreça web: https://vacances.barcelona.cat/es/detall/campanya-vacances-estiu-2020-bressol-d-estiu-per-a-infants-d-1-a-3-anys-al-ebm-els-3-tombs_99400488077.html

Les sol·licituds d’ajudes econòmiques també es gestionen a través d’un formulari a la mateixa web. Si alguna família, per limitacions lingüístiques/digitals no pot omplir la sol·licitud de beca, que contacti amb l’empresa “Futur i Compromís” al telèfon 690 214 377 (matí), hi ha temps fins al 19 de maig per a la tramitació.

Podeu descarregar la fitxa d’inscripció aquí: Fitxa Inscripció

Un cop realitzada la preinscripció, durant el mes de maig, les famílies poden completar el procés d’inscripció enviant la documentació corresponent a bressolfutur@gmail.com. Quan al pagament, aquest no s’haurà de fer de moment; s’ha ampliat el termini fins al dia 15 de juny. El comprovant de la transferència també s’haurà d’enviar per correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s