El passat divendres, 31 de juliol, es va donar per conclòs el Bressol d’Estiu als Tres Tombs. Ha estat un casal diferent, però s’ha sabut portar a bon terme malgrat tots els inconvenients.
IMG-20200722-WA0004
Les condicions, criteris i protocols, quan mesures de seguretat i prevenció que s’han hagut de  seguir a conseqüència de la pandèmia de la Covid han implicat un esforç extra [neteja constant de les joguines, manteniment de distàncies entre els infants a l’hora de dinar i de dormir, l’ús de material individual i de fàcil desinfecció…], el qual s’ha portat millor gràcies al servei de neteja, que ha estat treballant matins i tardes en el manteniment i desinfecció dels espais de l’escola.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La majoria d’activitats lliures s’han fet a l’exterior, on els infants han gaudit de l’experimentació amb glaçons,  jocs de transvasament i d’aigua, que han ajudat a refrescar-se per suportar millor la calor… Les activitats dirigides,  com ara experimentar amb la pintura i utilització de gomets, han estat tot un èxit!
Tot i que els diversos grups no han tingut la possibilitat de compartir espais i activitats, les educadores han valorat molt positivament que els infants de cada grup de convivència s’han adaptat molt bé i això ha facilitat que tot fluís.
20200801_183415-foto 2
<<Com educadores ens  ha gratificat observar que els infants han viscut amb total normalitat la situació i propostes del casal; i, el més important, n’han gaudit plenament! Volem agrair la bona acollida per part de totes les famílies, la paciència  i  total col·laboració davant de l’espera en les entrades i sortides, respectant els horaris assignats i evitant les aglomeracions.>> Gemma, coordinadora del Bressol d’estiu 2020.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s