Amb el curs escolar arrencat, des de l’AMPA us oferim la possibilitat que els vostres infants puguin fer una extraescolar tan completa com la natació. L’activitat es dirigeix a nens i nenes de dos anys i les inscripcions són trimestrals des del mes d’octubre fins al mes de juny.

Donades les circumstàncies actuals, es plantejaran tres grups coincidint amb les classes de l’escola bressol (Quimet, Cinta i Pol) i cada un d’aquests grups disposarà d’un monitor i d’un vestuari per a canviar-se. Es formarà grup a partir de les 4 inscripcions i un màxim de 6 (tres grups de 4 a 6 alumnes).

Piscina de l’Esportiu Rocafort. C. Floridablanca nº41

El curs es realitza a les instal·lacions de l’Esportiu Rocafort els dijous, en horari de 16.45 h a 17.30 h. Cal que recolliu els infants a les 16:15 per dur-los fins a l’esportiu, un cop allà els canvieu als vestuaris familiars i els acompanyeu fins a la porta d’accés a la piscina, on els reben els monitors. En finalitzar l’activitat, a les 17:30, la recollida també es fa a la porta de la piscina.

Si esteu interessats en inscriure els vostres fills al primer trimestre del curset, cal que us apunteu a la graella que trobareu a la porta de cada classe fins el divendres 25 de setembre. El curset s’iniciarà el dijous 8 d’octubre.

El preu del curset són 60€ per trimestre, que en el cas dels socis de l’AMPA es redueix a 50€. A aquest import cal sumar-hi 5 € (anuals/nen) de l’assegurança per a activitats esportives -que és obligatòria-, el contracte de la qual gestiona l’AMPA.

Un cop es verifiqui la formació de grup, us penjarem a aquest mateix blog informació sobre el material necessari i el full d’inscripció que haureu d’enviar emplenat per mail al correu de l’AMPA.

One thought on “Extraescolar de natació per a infants a partir de dos anys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s