Un any més l’AMPA dels Tres Tombs participa en la campanya solidària Posa’t la Gorra. Una iniciativa de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc).  

Per aquesta 20ª edició, es presenta una gorra creada per la marca “NATURA” i amb la gran novetat de comptar amb dues talles, infantil i adult.

Com que en la situació actual no podem muntar paradeta, el format de venta que farem aquest anys serà el següent: (1) Del 16 de novembre a l’1 de desembre hi haurà unes graelles a les portes de cada classe, (2) en elles apunteu el nom de l’infant, el nombre de gorres que voleu i la talla (3) deixeu l’import de les gorres en un sobre amb el nom del nen/a i de la classe, a la bústia a l’ampa abans del 2 de desembre (4) la setmana del 9 a l’11 de desembre us deixarem les gorres a les classes dels infants.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven. Un dels efectes secundaris que pateixen els malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell; d’aquí  que s’hagi fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants. La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duen a terme.

L’Associació de Nens amb Càncer porta a terme programes d’atenció social, de suport emocional i atenció psicològica, programes de voluntariat, activitats d’oci i lleure als hospitals, sortides i trobades familiars, colònies d’estiu… També gestiona la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a totes les famílies que s’han de desplaçar de les seves poblacions d’origen per venir als hospitals de referència de Barcelona per rebre tractament.

Degut a la situació actual d’emergència sanitària arrel de la Covid-19, la gran festa que cada any es celebrava abans de Nadal no es podrà portar a terme amb el mateix format. Tot i així es preveu que es pugui organitzar un petit acte per celebrar els 20 anys del “Posa’t la gorra!”, amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries pertinents.

Us mantindrem informats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s