Un any mes, l’AMPA dels Tres Tombs, en col·laboració amb empresa Futur i Compromís (a la què pertanyen les educadores de suport), ofereix la possibilitat de comptar amb els serveis d’Allargament i Bressol d’Estiu per aquelles famílies que en siguin sòcies*.

(*) Us recordem que per esdevenir socis de l’AMPA s’abona una sola quota anual, que aquest curs 2020-21 és de 10€ per família.

. Allargament de jornada al mes de juliol. Com sabeu, el curs escolar s’acaba el 15 de juliol i l’horari lectiu de la primera quinzena del mes es fa en jornada intensiva, acabant-se a les 15h. Futur i compromís oferirà el servei d’allargament de jornada fins a les 17h dins del mateix centre. Aquest és un servei que garanteix la continuïtat a les nenes i nens en el mateix entorn que han tingut durant el curs i amb educadores i educadors que coneixen als infants i les famílies així com les seves necessitats.

. Bressol d’estiu. Acabat el curs escolar, s’oferirà a les famílies el Bressol d’Estiu (del 16 al 31 de juliol). És una activitat que es farà al mateix centre i amb les mateixes educadores que durant el curs escolar han desenvolupat les tasques de suport. L’horari serà de 9 a 17h i s’oferirà acollida matinal de 8 a 9h i menjador. A priori, tant el servei de menjador com el de neteja el duran a terme les mateixes empreses que se n’encarreguen durant el curs.

Donades les circumstàncies marcades pel Covid-19, Futur i Compromís s’anirà adaptant als criteris establerts que vagin marcant les autoritats competents, amb normativa i protocols actualitzats. La prioritat sempre és el benestar dels nens i nenes, respectant els seus ritmes i hàbits adquirits. La línia metodològica serà la que se segueix durant el curs, com s’ha dut a terme durant aquests anys passats. Les propostes diàries d’activitats estan basades en l’experimentació; amb pintura, fulles, gels de colors, jocs d’aigua, transvasaments, contes, cançons…

Del 9 al 21 de desembre hi haurà unes graelles a les portes de les classes perquè us hi pugueu apuntar

Dimecres 9 de desembre, es posaran unes graelles a les portes de les classes per tal de què les famílies interessades en l’Allargament i/o Bressol d’Estiu es puguin apuntar (les graelles es retiraran abans de festes). Aquestes llistes no comprometen a res, però serveixen per tenir una estimació del nombre d’infants que hi haurà, de cares a la homologació de places necessària.

A la primavera es realitzarà una reunió informativa en què s’explicarà a les famílies el procés d’inscripció al bressol d’estiu i a l’allargament de juliol. A més, es lliurarà la programació pedagògica, així com aquelles autoritzacions necessàries per a accedir al servei (autorització d’imatge, autorització de recollida de l’infant, autorització de medicació, etc).

Preus Orientatius calculats en base a un casal de 20 infants.

Nota informativa amb data 18·01·2021: aquest curs s’obre la possibilitat de realitzar també bressol d’estiu durant el mes d’agost. Els interessats en què els seus infants hi participin poden indicar-ho a través del xat de l’AMPA o bé enviant un correu a ampatrestombs@gmail.com abans del 22 de gener

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s