Aquesta setmana, els infants dels Tres Tombs rebran una visita molt important; i és que el Tió de Nadal arriba a l’escola per entrar en calor i per ser ben alimentat… Divendres se’l farà cagar i de ben segur que els nens i nenes gaudiran amb aquesta tradició tan d’aquí i, sobretot, amb la sorpresa dels regals!

Enguany, degut a les mesures per a la contenció del coronavirus que tots coneixem, l’AMPA no ha pogut promoure l’espectacle infaltil que solia oferir abans de festes; i tampoc es podrà muntar l’arbre de nadal de l’entrada de l’escola bressol. És per aquest motiu que la junta de l’AMPA, parlant amb la direcció del centre, va decidir participar en els regals del cagatió fent que els Tres Tombs es nodreixi de nous contes.

L’equip de l’escola, durant tot un curs, va formar part del “Pla de Formació de visites escolars -Biblioteques de Barcelona” que feia la Biblioteca del Carmel Joan Marsé. Des d’aquesta biblioteca ens han assessorat a l’hora d’escollir els llibres.

Així, quan divendres els nens i nenes piquin al tió amb el bastó cantant allò de

Tió, Tió
caga torró
d’avellanes i pinyons
Si no cagues bé,
garrotada et donaré!

en aixecar la manta trobaran contes fantàstics per seguir alimentant la seva imaginació i dels quals en podran gaudir al llarg del curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s