Acabades les festes de Nadal, el barri de Sant Antoni celebra la seva festa major. Enguany, però, les festes s’han vist afectades per la situació de pandèmia i la majoria dels actes tradicionals s’han suspès, ajornat o han vist canviat el seu format.

Un dels actes més celebrat i en el qual participaven els infants de l’escola Bressol, la cavalcada dels Tres Tombs, s’ajorna al mes de juliol, coincidint amb les noves dates de la Festa Major. L’acte que havia de substituir la cavalcada -una exposició de carros i carruatges a la ronda de Sant Antoni- també s’ha anul·lat finalment.

Els cavalls, ases i someres s’hauran d’esperar fins al mes de juliol per a tornar a desfilar, si la situació sanitària ho permet. Però per mantenir la festa ben viva, enguany s’ha reinventat adaptada a les circumstàncies. Es presenta com a novetat el Joc de Sant Antoni i el Dimoni, de caràcter interactiu i pensat per a jugar-hi a l’ordinador, la tauleta o el mòbil. Pretén acostar les tradicions del cicle festiu de Sant Antoni de la nostra ciutat a tota la família.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s