El districte de l’Eixample disposarà el proper curs d’un miler de places públiques més amb la integració a la xarxa pública de tres centres -fins ara concertats- de la Fundació Escola Vicenciana: Marillac, Sagrada Família i Sagrat Cor. Amb aquestes incorporacions (fetes a l’empara del Decret Llei 10/2019 del 28 de maig, del procediment d’integració de centres educatius a la xarxa de titularitat de la Generalitat) s’avança en l’objectiu d’ampliar l’oferta pública i de revertir el dèficit històric de places a la ciutat.

Aquesta serà la segona ocasió en què un centre concertat amb alumnat s’incorpora a la xarxa pública a Barcelona, després que en el curs 2020-2021 ho fes el Col·legi Immaculada Concepció, actualment l’Institut Escola Eixample.

Els nous centres públics:

  • L’Escola Marillac (C/ Sicília, 249), que serà l’Institut Escola Sicília: ofereix una línia de primer i segon cicle d’infantil, primària i secundària obligatòria, amb 286 alumnes matriculats al curs actual.
  • L’Escola Sagrada Família (C/ Comte d’Urgell, 262), que serà l’Institut Escola Londres: disposa actualment de dues línies de segon cicle d’infantil, de primària i secundària obligatòria, amb 544 alumnes matriculats.
  • L’Escola Sagrat Cor (C/ Aldana, 1), que serà l’Escola Aldana: ofereix una línia de segon cicle d’infantil i de primària, per a un total de 217 alumnes matriculats. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s