Un any mes, l’AMPA dels Tres Tombs, en col·laboració amb empresa Futur i Compromís, ofereix la possibilitat de comptar amb els serveis d’Allargament i Bressol d’Estiu.

Aquest mes s’han de fer les inscripcions, a continuació teniu la informació.

BRESSOL D’ESTIU

El BRESSOL D’ESTIU es realitza de l’16 de juliol a l’13 d’agost, amb diferents opcions d’horaris: jornada completa en horari de 9 a 17h o en horari de matí de 9 a 12h (amb el servei de acollida opcional).

La preinscripció del Bressol d’Estiu comença el 24 d’abril i finalitza el 8 de maig i es realitza online a través de la plataforma de l’ajuntament. El mateix dia 24 s’haurà habilitat un botó per accedir a la preinscripció des d’aquest enllaç (Les places són assignades per ordre de preinscripció)

Un cop realitzada la preinscripció la plaça està reservada. Per confirmar la plaça, cal emplenar la fitxa d’inscripció i enviar-la per correu electrònic a bressolfutur@gmail.com abans de l’1 de juny. S’ha d’incloure en aquest correu: fitxa emplenada + documentació sol·licitada + justificant de pagament.

(Per emplenar la fitxa podeu fer-ho directament des de l’opció de l’pdf “omplir i signar”)

El bressol d’estiu s’inclou dins de la campanya de l’ajuntament de Barcelona. Es poden sol·licitar ajuts econòmics a través del web de la campanya, una vegada que ja s’ha realitzat la preinscripció web (el període per sol·licitar els ajuts és de l’24 d’abril a el 21 de maig). El codi de l’bressol és 020404BRE01

ALLARGAMENT

L’ALLARGAMENT de la jornada, es realitza de l’1 a l’15 de juliol en horari de 15 a 17h, ja que l’escola bressol fa horari intensiu i finalitza a les 15h. L’allargament no és un servei inclòs en la campanya de l’ajuntament i, per tant, no existeix la possibilitat de sol·licitar ajuda econòmica.

La inscripció a l’Allargament es realitza emplenant la mateixa fitxa d’inscripció adjunta (no cal la preinscripció en línia) i enviant-la -juntament amb la documentació sol·licitada i el justificant de pagament- a bressolfutur@gmail.com (del 24 d’abril fins l’1 de juny).

PRÈVIA A L’INICI DEL BRESSOL D’ESTIU Es farà una reunió informativa amb l’equip d’educadorEs referents que formaran part del mateix, on es detallarà la informació dels grups, material i propostes.

tant per al bressol d’estiu com per l’allargament, es compta amb les educadores de l’equip de suport que treballen a l’escola durant el curs, la qual cosa evita una nova adaptació per als infants.

One thought on “Inscripcions al Bressol d’Estiu i a l’allargament la primera quinzena de Juliol.

  1. Hola. Quería preguntar si existe la opción de Bressol d´estiu para la segunda quincena de julio solamente.

    Gracias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s