Després de la demanda de les famílies i del sondeig fet, es confirma la possibilitat de fer l’allargament al setembre per un import de 85€ (només per aquells infants escolaritzats al centre al curs 21-22). D’aquesta manera l’empresa Futur i Compromís (la mateixa que desenvolupa les tasques de suport durant el curs i que donarà servei d’allargament al juliol i el bressol d’estiu) durà a terme l’allargament de 15 a 17h del 13 al 30 de setembre, en què l’horari escolar és intensiu.

Degut a les restriccions derivades del Covid, els grups bombolla s’hauran de mantenir a l’inici del nou curs, és per aquest motiu que només es podrà oferir el sevei a aquelles classes en què la demanda sigui de 5 o més famílies.

Per tal de formalitzar la inscripció s’haurà d’emplenar la fitxa que teniu a continuació i s’ha d’enviar a bressolfutur@gmail.com juntament amb la documentació sol·licitada i el comprovant de pagament abans del 20 de juliol (les famílies que ja hagin demanat algún servei durant el mes de juliol no cal que tornin a enviar tota la documentació).

Un cop formalitzades les inscripcions, l’empresa Futur i Compromís confirmarà els grups a les famílies.

Nota: Per les classes que hi ha 4 famílies interessades, l’empresa indica que es formalitzi la inscripció i al setembre s’obrirà una nova tanda de inscripcions per si amb les famílies que s’incorporin noves es pot arribar a formar grup.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s