Extraescolar de natació per a nens a partir de dos anys

Ja havent superat la primera setmana escolar, com cada any l’AMPA ofereix la possibilitat que els infants puguin cursar l’activitat extraescolar de natació.

Imatges: Raj Rana (unsplash) i Esportiu Rocafort

L’activitat es dirigeix a nens i nenes que ja hagin complert els 2 anys i les inscripcions són trimestrals, en tres trimestres, d’octubre a juny.

Donades les circumstàncies actuals, tal com es va fer el darrer curs, es plantegen tres grups bombolla, coincidint amb les classes de l’escola bressol (Quimet, Cinta i Pol). Cada un d’aquests grups disposarà d’un monitor i d’un vestuari per a canviar-se. Es formarà grup a partir de les 4 inscripcions i un màxim de 6 (tres grups de 4 a 6 alumnes).

El curs es realitza des de la primera setmana d’octubre, a les instal·lacions de l’Esportiu Rocafort, els dijous, de 16.45 h a 17.30 h. Cal que recolliu els infants a les 16:15 per dur-los fins a l’esportiu, un cop allà els canvieu als vestuaris familiars i els acompanyeu fins a la porta d’accés a la piscina, on els reben els monitors. En finalitzar l’activitat, a les 17:30, la recollida també es fa a la porta de la piscina.

Si esteu interessats en inscriure els vostres fills al primer trimestre del curset, cal que us pre-inscrigueu a la graella que trobareu a la porta de cada classe des de demà fins al dimecres 22 de setembre. Aquest pas es necessari per a verificar que es poden formar els grups bombolla.

Un cop es verifiqui la formació de grup, us penjarem a aquest mateix blog informació sobre el material necessari i el full d’inscripció que haureu d’enviar omplert al correu de l’AMPA.

El preu del curset són 60€ per trimestre, que en el cas dels socis de l’AMPA es redueix a 50€. A aquest import cal sumar-hi 5 € (anuals/nen) de l’assegurança per a activitats esportives -que és obligatòria-, el contracte de la qual gestiona l’AMPA.

One thought on “Vens a la piscina?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s