Aquest 2021, Barcelona és la capital de l’alimentació sostenible.
Menjant, canviem el mon.
I es que la tria de com mengem, quins aliments triem, es finalment una tria que canviarà el mon.
L’aposta per una alimentació sostenible és una elecció que repercuteix a la nostra pròpia salut; i a la salut del planeta. L’alimentació sostenible no es només què mengem, sino també d’on vénen aquests aliments: és una gran oportunitat per impulsar les economies locals.
Donant suport als pilars de l’alimentació sostenible, canviant mica a mica els nostres hàbits alimentaris guanyarem en salut, i en benefici pel planeta.
Del 14 al 24 d’octubre, tindrà lloc la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible. Des de l’ajuntament de Barcelona es proposen diverses activitats, que podeu veure a la seva pàgina web.
Si voleu posar-vos a prova, aquí teniu el Test de l’Alimentació Sostenible!
I aquí podreu trobar les targetes dels Aliments de Temporada, i un recull de receptes per a cada estació. Bon profit!
