Com cada any, l’escola es suma a la campanya “Posa’t la Gorra!” a favor de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.).

En aquesta 21a edició, es presenta una gorra de disseny exclusiu de l’artista japonesa Mari Ito:

Disseny de la Gorra 2021

Aquest any, i degut a les restriccions sanitàries, es repetirà el format de venda: en comptes de paradeta, es posaràn a les portes de cada classe unes graelles per anotar les comandes!

S’hi haurà de fer constar el nom del nen/a, el nombre de gorres que voleu i la talla (adult/infant). L’import (8 euros per gorra) el podeu deixar en un sobre a la bústia de l’AMPA, amb el nom del nen. Tindreu fins al dimecres 15 de desembre.

La campanya: Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents amb càncer, és la pèrdua del cabell i sovint es cobreixen el cap amb una gorra. Per això, hem fet de les gorres el símbol de solidaritat vers tots aquests infants. La campanya “Posa’t la Gorra!” és la font principal de recursos de l’AFANOC, gràcies a totes aquestes gorres pot oferir els serveis a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer de manera gratuïta. 

AQUI trobaràs més informació de l’AFANOC i de la campanya “Posa’t la gorra”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s