Del divendres 13 al diumenge 22 de gener del 2023 podrem gaudir d’uns dies màgics plens de música, teatre, jocs, esports, tradició i cultura popular, entre moltes altres activitats que omplen el nostre barri d’alegria i que han preparat amb tot el cor totes les entitats que formen la comissió de la Festa Major.

Cliqueu aquí per veure el programa de la Festa!

Com cada any, l’Escola Bressol els Tres Tombs participa en la cavalcada que li dona nom! El proper DISSABTE 21 de GENER, tindrà lloc la 198a Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni (organitzada per la Federació dels Tres Tombs de Sant Antoni), en la que l’escola tindrà un carro.

Enguany, hi podràn participar, en tres torns, unes 20 persones, fent de Banderers dels Tres Tombs (portant la Bandera de l’escola), damunt el carro. El recorregut durarà des de les 9h aproximadament fins al migdia.

Si voleu unir-vos al carro, apunteu-vos a les llistes penjades a les portes de les classes!

IMPORTANT! Per a oferir el màxim de places possibles, recordeu que es un màxim d’un adult per infant. Els germans també poden pujar! Hi ha tres trams possibles (aturades a Puig i Cadafalch – Parlament/Borrell – Plaça Goya – Manso/Borrell), on es faran ens corresponents canvis d’infants. Si hi ha més gent que espais, es farà un sorteig.


Organitza:
Recorregut: Calàbria, Borrell, Parlament, ronda de Sant Pau, Urgell, Tamarit, Villarroel, Floridablanca, Ronda Sant Antoni, Plaça Universitat, Pelai, Rambla (descendent), Hospital, Manso, Paral·lel, Plaça Josep Puig i Cadafalch.

Bona Festa Major!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s