Totes les activitats de l’AMPA es financen a través d’una quota única anual de 20 euros per família que les famílies paguen de manera voluntària.

A més d’aquestes quotes, l’Ajuntament de Barcelona dóna subvencions per contribuir a la dinamització de les escoles bressol i a la implicació de les famílies en el desenvolupament social i emocional dels infants. Aquestes ajudes solen ser proporcionals al nombre de famílies associades.

La forma de pagament de la quota de l’AMPA és mitjançant transferència bancària [ES4221001184800200047992] indicant, en el concepte, el nom del nen i la classe. Excepcionalment també es podran deixar els diners en un sobre (en el qual s’ha d’indicar el nom del nen i la classe) dins de la bústia de l’AMPA, que trobareu al costat de la porta d’accés al centre. Envieu mail al correu de L’AMPA (ampatrestombs@gmail.com) i us farem arribar el rebut uns dies després.

Recordeu que és una sola quota per família, amb independència dels nens escolaritzats.

Si esteu interessats en rebre mails de l’AMPA o que se us inclogui en el xat de WhatsApp, deixeu apuntat dins del sobre el vostre telèfon i l’adreça de correu electrònic. El xat és una manera molt dinàmica i àgil de comunicar-se i facilita enormement la organització dels esdeveniments que es van programant al llarg de curs.

2 thoughts on “Com ens financem?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s