Totes les activitats de l’AMPA es financen a través d’una quota única anual de 20€ que les famílies paguen de manera voluntària.

A més d’aquestes quotes, l’Ajuntament de Barcelona dóna subvencions per contribuir a la dinamització de les escoles bressol i a la implicació de les famílies en el desenvolupament social i emocional dels infants. Aquestes ajudes solen ser proporcionals al nombre de famílies associades.

La forma de pagament de la quota de l’AMPA és deixant els diners en un sobre (en el qual s’ha d’indicar el nom del nen i la classe) dins de la bústia de l’AMPA, que trobareu al costat de la porta d’accés al centre. L’AMPA us deixarà el rebut a la bossa del vostre fill/a uns dies després. Recordeu que és una sola quota per família, amb independència dels nens escolaritzats.

Si esteu interessats en rebre mails de l’AMPA o que se us inclogui en el xat de WhatsApp, deixeu apuntat dins del sobre el vostre telèfon i l’adreça de correu electrònic. El xat és una manera molt dinàmica i àgil de comunicar-se i facilita enormement la organització dels esdeveniments que es van programant al llarg de curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s