Nosaltres, les famílies, som les que ens movem per donar vida a l’AMPA i sumar-nos a la feina de l’escola en el desenvolupament social i emocional dels nostres infants. A continuació apuntem els grups de treball que tenim consolidats i que movem. Us animem a participar-hi. Entre tots i totes ho farem realitat.

Extraescolar de PISCINA
S’adreça als infants majors de dos anys. L’activitat té lloc a l’esportiu Rocafort, els dijous de 4.45 a 5.30 de la tarda. Per a més informació es pot contactar amb el correu de l’Ampa.

Sol·licitud de SUBVENCIONS
Fa un parell d’anys que ens acollim a l’oferta de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona. Acostuma a convocar-se a final d’any, principis del següent.

Sol·licitud-gestió de XERRADES FORMATIVES a pares
Organitzem xerrades informatives amb una temàtica variada, sempre vinculada a la educació i la cura dels nostres infants.

TALLERS
En diferents moments de l’any calen mans per tal de col·laborar en les manualitats que contribueixen a farcir les celebracions de l’escola.

CAMPANYES
Participem en campanyes solidàries de forma puntual i periòdica. Un bon exemple d’aquestes darreres és la nostra implicació en la iniciativa ‘Posa’t la gorra’ que organitza l’associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) en què venen les gorres solidàries.

ALLARGAMENT d’horari al juliol + BRESSOL D’ESTIU
A la primavera l’AMPA gestiona un servei extra que consisteix en l’allargament horari durant el mes de juliol (l’horari d’EBM la 1a quinzena de juliol és fins les 15hores. Les famílies interessades poden contractar el servei per allargar l’estada dels infants fins les 17 hores). La 2a quinzena de juliol també es pot contractar el servei de ‘Bressol d’estiu’ que també es farà a les instal·lacions de l’escola.

BLOG 
El manteniment i actualització del blog de l’AMPA també és una peça clau en la nostra comunicació interna i externa.

Encara en voleu més? Tens propostes? Ens dones un cop de mà? Podeu contactar amb qualsevol de les comissions via correu electrònic a ampatrestombs@gmail.com.

AMPA TRES TOMBS